utahu blog

legyen mondjuk mindenmondós, meg élménybeszámolós, meg gondolkodós... meg utazós :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

vasárnap esti horror

2014.04.27. 21:33 | utahu | Szólj hozzá!

lusta vagyok átírni, ezt egy levélbe írtam le, és most ctrl+c -> ctrl+v a lusta mindenemet :P

Na ezthallgasd... a kutyák megint nekiálltak megnyúzni az egyik bárányt :P  nem voltak nagy sebek, csak három nagyujj-percnyi (mármint a nagyujjam felső rész kb) és nem voltak mélyek, csak lehúzták a bőrt! Anya felhívta az állatorvost (ez már most volt este 7kor, szóval sötétedett meg minden) és az állatorvos azt mondta ne parázzunk, varrjuk össze és vigyük be hozzá holnap :D szóóóóóval, összevarrtuk a sebeket a hátán. Vagyis én ültem a birkán miután 10 perces kergetőzéssel megfogtuk a minibarit (mert ez tényleg elég pici), anya meg varrt. Ahhh, kellemes vasárnapesti program... rémálmaink lesznek, és lemoshatatlanul birkaszagú a kezem.
Az a baj igazából, hogy guráb alapesetben le se szarja őket, ashqar meg ugye halálra kergeti őket mert azt viccesnek találja (vadászösztön, na az nincs ebben a kutyában.......) de a sebeket guráb ejtette rajta!! mert csak akkor áll be ő is vadásznak, ha ott a felbujtó (mármint ugye hogy ashqar nekiáll kergetőzni) ... szerintem ashqar magától valószínűleg csak akkor se esne neki, ha felbukna és mondjuk nyílt törése lenne. Legutóbb is, otthagyták a "félmunkát" mert megunták a játékot, amikor le is kellett vágni a barit :( egyébként nem is értetem hogy jutott eszéba anyának minden állatot kint hagyni egyszerre....  napok óta vagy a birkák voltak zárva vagy ashqar, és gurábot arra se lehetett rávenni, hogy elhajtsa a birkát a teraszról, amikor nekiestek anya fűszernövényeinek, haha!  meg is lepődtem, hogy egyszercsak kiabál anya hogy gyere megint megnyúztak egy birkát :O  aaaa, tényleg nem tudom kimosni a birkaszagot a kezemből :P

Na, szóval ilyen tanyahorror jutott így estére, mind csudaboldogok vagyunk, főleg a birka az öt amatőr öltéssel a hátán, pfff, hahaha... egyébként nem kinevetem, a bari jól van, és tényleg nem nagy sebek, szóval sajnálom szegényt, de azt hiszem nem sokra fog ebből emlékezni holnap, hogy ez milyen egy buta állat....
Még csak nem is a kutyák hibája, hanem a miénk, mert felelőtlenül egy helyen  hagytuk őket... most igazából nem lehet nagyon haragudni a kutyára, mert az is ami hibánk valamilyen szinten, hogy ennyire nem hallgatnak ránk... a "marad!" is csak kajaosztásnál működik :P és anya annyira megijedt, hogy megint bezárta a kutyákat anélkül hogy jól elverte volna őket, utólag meg hiába neveled, nem értik meg. Szóval ez újfent szarul jött ki :P De most nem kaptak vacsorát, gondolkozzanak csak ez vajon miért van, ez után meg lesznek szeppenve napokig. Holnap meg valahogy be kell vinnünk a barit heténybe az állatorvoshoz, na az még egy csodás (had)művelet lesz, haha.

Címkék: birka probléma otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://utahu.blog.hu/api/trackback/id/tr326093408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása