utahu blog

legyen mondjuk mindenmondós, meg élménybeszámolós, meg gondolkodós... meg utazós :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

feszültséglevezetés

2011.11.25. 20:44 | utahu | 7 komment

megrugdostam azt a rohadt macskát.... basszus a tűzhelyről zavartam le!!!!!!!!!!!!! meg akartam pirítani a kenyerem, de valahogy elment az étvágyam.... arról ne is bes  éljünk, hogy a kukából mászott át oda, legalábbis a konyhában széthajigált szemét mennyiségéből kiindulva. De lassan kezdjük érteni egymást, és ő is megtanul egy hasznos magyar szót, miszerint takarodj. megfelelő hangsúllyal mondva, futásra késztete azt a szarházit. fúúúúj de utálom ezt a dögöt.

abból is elegem van, hogy a többi lány úgy fél tőle mint a tűztől, és reggel nem tudok elmenni fogatmosni, mert 3an bezárkóztak a fürdőszobába, és addig nem jönnek elő, amíg el nem zavarom. asszem a szinten csak én nem félek tőle (meg ugye a török lány a szint túlsó oldalán, aki egyszer kirakta az ablakon (itt a másodikon)) és állandóan engem zargatnak a macskagondjaikkal :P

gyűűűűűűűűlölöm a jordán macskákat. mire hazamegyek az összeset rühelleni fogom szerintem. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!

Kb. 85%os lett a vizsgám összeségében. De azért szerintem nem annyi... van az araboknak az a hülye szokása, hogy mindent 10ig pontoznak, függetlenül attól, hogy hány 100 kérdés van, és azt is mindig felfele kerekítik............. de atef lepontozta a nyelvtani tesztem, és arra a 9 pontra vagyok a legbüszkébb :)

Holnap megyünk nagyevést tartani, de Malin elkotyogta (mit elkotyogta, konkrétan kiírta a facebook-on az eseményhez, amivel az embereket akartuk összecsődíteni) hogy múlthéten volt a szülinapom, és hogy azt ünnepeljük (hát ez az info nekem új volt, de sebaj). :P remélem senki nem hoz semmit, mert esküszöm kiszaladok a világból....

alkotmány megemésztve, egy csomó adat kigyűjtve, most a magyar irodalmat olvasom, amit kihoztam magammal. de meg kell mondjam, hogy nem haladok :P elég nehéz kétfelé szakadni :( és az arab szavakat is magolom, meg a házit is írom :( najó, rinyálás rövidre zárva :)

Tegnap beszéltem kispetivel, ma meg szergejjel, szóval jó kedvem van :) mama meg "sportkommentátort" játszik :) pedig nem kéne idegesítenie magát!!!!! hallja?????

najó, olvasok tovább :) 

Címkék: tanulás jordánia probléma

A bejegyzés trackback címe:

https://utahu.blog.hu/api/trackback/id/tr833411860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezael 2011.11.26. 10:14:31

Na végigrágtam az eddigieket, amikről lemaradtam. Bocsi, nem voltam épp emberközpontú hangulatban... remélem most már azért nem vagy annyira ideges. A macskát csapkodd meg a nevemben is. És az a lényeg a vizsgákkal, hogy sikerült. A többi nem számít. Majd beletanulsz. Addig is kitartás. Jól megy ez neked.
A palacsinta torta érdekes lehetett.:)
Hajrá, hajrá... nem sokára lesz egy kis pihid.:)

utahu 2011.11.26. 10:59:19

@Ezael: meg tudlak érteni! eddig csak antiszociális voltam, de amióta itt vagyok, majdnem teljessé vált az emberundorom.... ursu-chin meg fog ölni, mert mikor hazamegyek és végre nem az életem múlik rajta hogy minden nap mosolyogjak, és mindenkivel legyek kedves, szerintem egy hónapip mogorva leszek, és nem lehet majd hozzámszólni..... de valahogy muszáj kompenzálni ezt a borzalmat itt :P

Ezael 2011.11.26. 11:38:01

@utahu: Azt elhiszem, de azért remélem ha nem is muszájból, de azért lesz jó kedved. Nem éri meg, hogy emiatt legyen rossz... ha nem mosolyogsz, az neked is rossz azért... bár tény, hogy nem mindegy, hogy muszájból, vagy tényleg jókedvből...

Arktion 2011.11.26. 20:08:48

@utahu: Deeeehogy öllek meg!!! átérzem minden gondod, problémád, tényleg! jobban mint tavaly, mert akkor én csak gondtalan bunkó voltam. Mosolyogj szívből! Szeret!

utahu 2011.11.26. 20:47:37

@Arktion: szereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!
ursu-chin!!!!!!!! beléptem Sihayához. és olvasom hogy házasodni akar :'( edvárd meghaaaaaaaaaaalt :'(

utahu 2011.11.26. 20:48:34

@Arktion: és különben, ez egyfajta ursuchinismertető, szeretem ha bunkó vagy :) mert ez nem olyan bunkóság, ami bunkó :D

Arktion 2011.11.27. 08:46:38

@utahu: azért bizony tudok olyan bunkó is lenni, ami tényleg bunkó :P
Sajnos Edvárd valóban elhalálozott a másik tevémmel együtt, de túl rövid az emberi élet ahhoz, hogy ilyenkkel töltsem ki :D:D Kb minden héten kapok egy levelet, hogy most már szellemtevék, de még feltámaszthatom őket.
Szeeeeret!
süti beállítások módosítása