utahu blog

legyen mondjuk mindenmondós, meg élménybeszámolós, meg gondolkodós... meg utazós :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Bújócska

2013.09.12. 15:27 | utahu | Szólj hozzá!

Megígértem, hogy ez külön bejegyzést kap, de mivel zombi hét volt, sok költözéssel vizsgával és problémával, egyszerűen nem jutottam el odáig, hogy megírjam…. azóta sokat kopott az emlék pozitív töltete, mert rátelepedett egy hétnyi „szemét” (lehet szó szerint is érteni), szóval sajnálom ha esetleg nem sikerül majd átadni, hogy mennyire élveztem :)

Daniel a belarusz-holland fiú (egyébként hollandul a nevét Dánielnek kell ejteni, haha) még az első héten megkérdezte, hogy akarunk e bújócskázni, de akkor nem lelkesedtek az emberek az ötletélt, nekem meg kiment a fejemből, és csak 11kor jutott eszembe, hogy 9kor kellett volna találkozni :P szóval első héten a dolog elmaradt :P viszont havuç-csal rákérdeztünk kedden (talán) hogy akkor áll e még a bújócskázás, és összegyűltünk vagy 10-en első körben.  Daniel rajzolt egy térképet a játék-terület határáról, és ismertette a szabáylokat. Ha jól értettem ez egy holland verzió a bújócskára, mindenesetre nagyon könnyűnek és értelmetlennek tűnt elsőre O__o ugyanis egyetlen ember bújik el a területen és a többieknek meg kell találnia :) de nem szabadott csoportban mozogni, ugyanis aki megtalálja, annak el kell bújnia az illető mellett, és onnantól ketten várják csendben hogy meglelje őket valaki. Ez addig folytatódik, míg az utolsó ember is horogra nem akad (ugye amikor már sok ember van egykupacban, nehezebb láthatatlannak lenni) vagy a társaság el nem kezdi hívni azokat, akik képtelenek arra, hogy megtalálják az elbújtakat.

Elsőnek Daniel bújt el, egy elméletileg könnyű helyre, egy bokorokból álló csoportban, de elég látható helyen, hogy az első kör egyszerűbb legyen :D hát nem volt az :D én is többször elmentem mellettük, mert a megfigyelő-képességem sose volt a legjobb, és túl sok felé lehetett nézni, relatíve nagy helyen lehetett elbújni, szóval csak bóklásztam :) de végül a német Chris-szel egyszerre fedeztük fel őket, csak mivel nem tudtuk hogy a másik is meglátta e a helyet ott keringőztünk, hogy mikor tűnik már el a másik, hogy odamehessünk, és ne buktassuk le a többieket. Aztán amikor rájöttünk kb megintcsak egyszerre, hogy miért meredünk egymásra rezignáltan, végül odamentünk mindketten :D vicces volt :)

Következő körben az bújt, aki elsőnek meglelte Daniel, szóval a magyar szakos Katinkon volt a sor, aki bár a játékterület határán bújt el, de rettenetesen jó helyet talált. Chris-szel maradtam utoljára :D Mivel havuç találta meg őt elsőnek, most ő keresett egy nagyon jó helyet magának. Addigra beszállt még 3 ember, így a következő bújónk új játékos volt. Viszont olyan helyet talált, hogy kb 15 perc után kénytelenek voltunk neki smst küldeni, hogy ugyan jöjjön már elő :D egyébként nagyon jó taktikát választott, mert nem azt vette figyelembe, hogy olyan helyet keressen, ahol nem csak ő, de mindenki más is el tud bújni, hanem olyan helyet talált, ahova egyszerűen nem néztünk be…….. pedig elég elvetemültek voltunk, már kb a kukákba is belenéztünk, meg az összes fát végigmustráltuk :D

Viszont ezzel jó befejezést adva a játéknak, befejeztük, és mindenki visszament házit írni :) Másnap nem mondhatnám hogy a helyzet magaslatán voltunk, de a kedvünk nagyon jó volt, tény és való :)

Címkék: törökország csakúgy yataa havuç

A bejegyzés trackback címe:

https://utahu.blog.hu/api/trackback/id/tr65507424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása